Færøerne all inclusive

Nordatlant Rejser

 

Førøerne "all inclusive" 19. - 24. maj, 2017

 

Vestmannaklipperne
Tinganes

Dag 1. Ankomst til Tórshavn og Kirkjubøur

Med direkte fly fra København til Vágar Lufthavn, hvor du vil blive budt velkommen af vores dansktalende guide. På vej mod Tórshavn fortælles om program for de næste 6 dage. Efter check in på hotel er der planlagt sigtseeing tur i Torsahvn, hvorefter turen går til Kirkjubøur med besøg i Roykstovan gården fra 1050, og Skt. Magnus Katedralen. Aftensmad på lokal restaurant i Torshavn og overnatning på Hotel Streym.

Dag 2. Vestmannabjergene

Med bus til bygden Vestmanna, hvorfra der sejles med båd på en helt fantastisk tur under tårnhøje fjeldsider og hvor stilheden i grottene vil blive overdøvet af de tusidvis af fugle, der bor på diss klipper. Der spises frokost i Vestmanna inden turen går tilbage til Torshavn, hvor aftensmad serveres på lokal restaurant. Overnatning Hotel Streym.

 

Pris pr. pers. 7.895 kr.

Enkeltværelses tillæg 1.700 kr.

 

Prisen inkluderer:

  • 5 overnatninger som nævnt
  • 5 x morgenmad
  • 5 x frokost/madpakke
  • 5 x aftensmad
  • Dansk talende guide
  • De nævnte transfer/udflugter

 

Ikke inkluderet:

Eysturoy
Sandoy
Barbaras Hus

Dag 3. Sightseeing Streymoy og Eysturoy

Med bus går turen til Gjogv og på ruten fortæller guiden om de steder og bygder, der passeres. Der gøres stop ved hvalfangerstationen Vid Air og i bygden Saksun og museet Duvugardur. Madpakke under vejs og efter at have passeret Atlanterhavsbroen mellem Steymoy og Eysturoy går turen til Eidi, hvor vi ser klippeformationen "Kæmpen og Kællingen" og Færøernes højeste fjeld Slættaratindur. Aftensmad og overnatning på Guesthouse Gjaargardur.

Dag 5. Vaga, Barbara's Hus, Bøur og Gasadalur

Efter morgenmaden kører vi mod på Vága. Vi besøger Barbara's hus Kalvalid (der nok er kendt af mange på baggrund af Niels Malmros´ film om Barbara og hendes stormombruste kærlighedsliv), Krigsmuseet, den smukke kirke i Sandavagur og bygderne Bøur og Gasadalur. Turen afsluttes med sejltur med det ejendommelige fortøj Lakeside til vandfaldet Bøssdalafossur. Aftensmad på den hyuggelige Cafe Fjørdoy og overnatning Hotel Vagar.

 

Dag 6. Bonden fra Bøur og hjemrejse

Efter morgenmaden mødes vi med en lokal bonde fra Bøur, der fortæller om livet på øerne og i bygden.

Der spises frokost i Cafe Fjørdoy inden turen går til lufthavnen for afrejse.

Dag 4. Sigtseeing Nordøerne

Dagens tur går tværs over Eysturoy til Bordoy, undervejs stoppes ved bygdemuseet i Nes. Der er en undersøisk tunnel mellem øerne hvor man skal lægge mærke til belysningen længst nede og kunstværket af Trodur Patursson. Efter en kort sightseeing i Klaksvik besøges øen Kunoy. Aftensmad og overnatning Guesthourse Gjaargardur.

Praktiske informationer

Færøerne er en nordatlantisk destination, hvor specielle transport- og vejrforhold gør sig gældende. Vi forbeholder derfor ret til at ændre eller annullere en given udflugt eller rejse. Vi bestræber os altid på at finde egnede alternativer. Husk at pakke tøj til flere lag, gode vandrestøvler, kikkert, kamera og solcreme. Valutaen på Færøerne er danske kroner; gængse kreditkort accepteres langt de fleste steder. Drikkepenge (ca. 10% af regningen) gives når man har været glad for servicen, og det er velanset at give turguiderne drikkepenge, hvis man føler man har haft en god udflugt. Visum og pas er for danske statsborgere ikke nødvendigt, man skal blot medbringe billedlegitimation som f.eks. pas, kørekort. Vaccination er ikke nødvendig for at rejse til Færøerne. Der tales færøsk men stort set alle taler også dansk.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94