Færøerne all inclusive
Vestmannaklipperne
Tinganes
Eysturoy
Sandoy

 

 

Pris pr. pers. 10.995 kr.

Enkeltværelses tillæg samlet 1.600 kr.

Dag 1. Ankomst Færøerne og Tórshavn

Fly fra Billund eller København og med bus til Torshavn – undervejs fortæller guiden om de næste 6 dage.

Sightseeing tur i Tórshavn med besøg i den gamle bydel á Reyni, fortet Skansin og Tinganes, herefter går turen Kirkjubøur og besøg i den gamle kongsgård Roykstovan fra år 1050.

Aftensmad og overnatning Hotel Streym/Hotel Tórshavn.

Dag 2. Vestmannabjergene

Morgenmad på hotellet og med bus til bygden Vestmanna, hvorfra der sejles med båd på en helt fantastisk tur under tårnhøje fjeldsider og hvor stilheden i grotterne bliver overdøvet af de tusindevis af fugle, der bor på disse klipper. Der spises frokost i Vestmanna inden turen går tilbage til Torshavn. Denne dag er aftensmad ikke indkluderet og der er derfor rig mulighed for frit at vælge mellem Torshavns forskellige restauranter og cafeer. Overnatning Hotel Streym/Hotel Torshavn.

Dag 3. Sightseeing Streymoy og Eysturoy

Efter morgenmad med bus går turen til Gjogv og på ruten fortæller guiden om de steder og bygder, der passeres. Der gøres stop ved hvalfangerstationen Vid Air, i bygden Saksun og museet Duvugardur. Madpakke under vejs og efter at have passeret Atlanterhavsbroen mellem Steymoy og Eysturoy går turen til Eidi, hvor vi ser klippeformationen "Kæmpen og Kællingen" samt Færøernes højeste fjeld Slættaratindur. Aftensmad og overnatning på Guesthouse Gjaargardur.

Dag 4. Sigtseeing Nordøerne

Dagens tur går tværs over Eysturoy til Bordoy og undervejs stoppes ved bygdemuseet i Nes. Der er en undersøisk tunnel mellem øerne, hvor man skal lægge mærke til belysningen længst nede og kunstværket af Trodur Patursson. Efter en kort sightseeing i Klaksvik besøges øen Kunoy. Aftensmad og overnatning på Guesthourse Gjaargardur.

Dag 5. Vagar, Barbara's Hus, Bøur og Gasadalur

Efter morgenmaden kører vi mod Vága øen. Vi besøger Barbara's hus Kalvalid (der nok er kendt af mange fra Niels Malmros´ film om Barbara og hendes stormombruste kærlighedsliv), Krigsmuseet, den smukke kirke i Sandavagur samt bygderne Bøur og Gasadalur. Turen afsluttes med sejltur på det ejendommelige fartøj Lakeside til vandfaldet Bøssdalafossur. Aftensmad på den hyggelige Cafe Fjørdoy og overnatning Hotel Vagar.

 

Dag 6. Bonden fra Bøur og hjemrejse

Efter morgenmaden mødes vi med en lokal bonde fra Bøur, der fortæller om livet på øerne og i bygden.

Der spises frokost i Cafe Fjørdoy inden turen går til lufthavnen for afrejse.

Prisen inkluderer:

  • 5 overnatrninger som nævnt
  • 5 x morgenmad
  • 5 x frokost
  • 4 x aftensmad
  • Dansk talende guide
  • Alle nævnte udflugter og transfers

Ikke inkluderet/tillæg:

 

  • Enkeltværelses tillæg 1.600 kr
  • Afrejse 26. juni tillæg 500 kr pr person pga. bedre hotel i Torshavn

 

Færøerne "all inclusive" - Rundrejse med guide

24. - 29. maj, 2018 & 26. juni - 1. juli 2018 & 31. juli - 5. august 2018

 

Praktiske informationer

Færøerne er en nordatlantisk destination, hvor specielle transport- og vejrforhold gør sig gældende. Vi forbeholder derfor ret til at ændre eller annullere en given udflugt eller rejse. Vi bestræber os altid på at finde egnede alternativer. Husk at pakke tøj til flere lag, gode vandrestøvler, kikkert, kamera og solcreme. Valutaen på Færøerne er danske kroner; gængse kreditkort accepteres langt de fleste steder. Drikkepenge (ca. 10% af regningen) gives når man har været glad for servicen, og det er velanset at give turguiderne drikkepenge, hvis man føler man har haft en god udflugt. Visum og pas er for danske statsborgere ikke nødvendigt, man skal blot medbringe billedlegitimation som f.eks. pas, kørekort. Vaccination er ikke nødvendig for at rejse til Færøerne. Der tales færøsk men stort set alle taler også dansk.

Nordatlant Rejser

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94