Udflugter, Færøerne

 

Udflugter, Færøerne 2018

 

Mykines - Fugleøen

Heldagstur med båd til Mykines, der er kendt som Fugleøen på grund af de mange fuglearter på øen. Her opleves at være blot en armslængde fra små søpapegøjer og suler. Man kan vælge at opleve det lille ø samfund i Mykines by eller vandre den lidt længere tur ud til holmen.

Onsdage, varighed ca. 10 timer, 1495 kr. inkl. frokost.

Lunde på Mykines

 

Vestmanna klipperne med båd

Fra Torshavn ad fjeldvejen til Vestmanna og med båd langs tårnhøje klippevægge og igennem smalle passager ind i mørke grotter. Her opleves stilhed, rislende vand ned ad fjeldsiderne og tusindvis af ynglende fugle.

På vej tilbage til Tórshavn besøges vikingebyerne i Kvívík.

Torsdage og lørdage, varighed ca 6 timer, 795 kr.

 

Klipper ved Vestmanna

 

Tórshavn

Tórshavn er verdens mindste hovedstad grundlagt i år 825 AC er sprængfuld af historie. Pick-up på hotel for guidet sightseeing med bus og til fods.

Vi besøger både den gamle og nye del af byen: Smalle stæder og små huse med græstag, fortet Skansin og Tinganes.

Mandage, varighed ca. 3 timer, 250 kr.

Det gamle Tórshavn

 

De Nordlige Øer

Heldagstur til de nordlige øer med mulighed for at opeve endnu mere af Færøerne: Udsigten til Fugloy, Svínoy og Kunoy og på Bordoy er der sightseeing i Færøernes næststørste by - fiskeriets hovedstad Klaksvík - hvor vi bl.a. besøger den fantastiske flotte Christianskirke samt besøg i en uld forretning, hvor man let kan fristes.

På vejen tilbage til Torshavn gør vi stop ved vikinge udgravningerne i Leirvík.

Tirsdage, varighed ca, 7 timer, 950 kr inkl. frokost

Gjógv
Nordlysid

 

Cruise med skonnerten Nordlysid

Skonnerten sejler fra Tórshavn og går tæt på kystlinien langs klipperne, der rejser sig af havet. Der vil blive gjort holdt ved nogle af de smukkeste steder for optimale fotomuligheder. Et kort stop på Nólsoy, hvis vejret tillader det.

Tirsdage og torsdage, varighed ca 4 timer, 300 kr.

Der sælges ikke forfriskninger ombord og man er velkommen til selv at medbringe forfriskelser.

 

Vagar

Vi kører fra Tórshavn ad fjeldvejen til Norðadalsskarð, hvor der er en flot udsigt over øen Koltur. Videre gennem den flotte dal Kollafjarðadal til Leynar og igennem den undersøiske tunnel til øen Vágar og bygderne Sandavág, Miðvág og Sørvág.

Der stoppes i lufthavnen inden turen går til bygderne Bø og Gásadal med ubeskrivelig udsigt til Tindhólm og Mykines.

Onsdage, varighed ca 4 timer, 600 kr

Vikingeruin i Leirvik
Risin og Kellingin

 

Nordlige del af Eysturoy. Gjógv og Saksun

Pick-up på hotel og med guide via hvalfangststationen við Áir til bygden Funningur, hvor de første vikinger bosatte sig og videre til den naturskønne bygd Gjógv, kendt for sin særprægede naturhavn. Herfra mod bygden Eiði med bl.a. stenformationerne ”Risin og Kellingin” og Slættaratindur (882m), Færøernes højeste fjeld. På vej mod Tórshavn gøres holdt i den smukke bygd Saksun.

Fredage, varighed ca. 7 timer, 890 kr incl. frokost.

 

Sagaøen Sandoy og Kirkjubøur

Heldagstur med pick-up på hotel til den sagnomspundne og mest uspolerede ø Sandoy, hvor man endnu kan opleve den traditionelle færøske livsstil. På turen er der blandt andet kirkebesøg, fantastiske udsigtspunkter, små bygder og fugleklipper, samt besøg i Kirkjubøur med et af verdens ældste tømmerhuse fra omkring år 1050, hvor familien Patursson har boet igennem 17 generationer.

Søndage, varighed ca. 9 timer,995 kr incl. frokost.

Kirkjubøur

 

 

 

På hesteryg gennem den skønne natur

Rideture på islandske heste for alle, med start fra Torshavn. En fantastisk mulighed for at kombinere ridning og sightseeing.

Dagligt, varighed ca. 2 timer, 450 kr.

Ridning på Færøerne

 

VIGTIGT

Alle udflugter skal forudbestilles og gennemførelse er afhængig af vejrforholdene. Vi forbeholder os derfor ret til at annullere eller ændre gennemførelse af en given udflugt, hvis naturens kræfter afholder os her fra. Vi bestræber os naturligvis altid på at tilbyde alternativer. D. 28. og 29. juli er nationaldage på Færøerne og på disse dage tilbydes der INGEN udflugter! Udenfor sæsonen kan visse udflugter gennemføres ved min. 4 personer - kontakt os venligst for assistance. Udflugterne tilbydes i samarbejde med GreenGate Incoming, www.greengate.fo.

 

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94