Camp Ice Cap, Kangerlussuaq

Nordatlant Rejser

 

Camp Ice Cap Ekspedition, Kangerlussuaq

Afrejser tirsdage og fredage:

17. marts til/med 28 april og 2. oktober til/med 13. oktober kr 3450

maj, juni. juli,august & september kr. 3350

Polar Lodge
Camp Ice Cap
Lake Furgosun
Ilulissat isfjord

Dag 1. Ankomst til Kangerlussuaq

Ankomst til Kangerlussuaq med direkte Air Greenland rutefly fra København. Fly er ikke inkl. i basispris - klik venligst her. Transfer til Polar Lodge og tjeck-in. Resten af dagen til fri disposition med mulighed for at deltage på udflugter og vi gør opmærksom på 4 timers tidsforskel, der giver rigelig tid til at udforske området. Der er mange gennemrejsende i Kangerlussuaq, hvilket betyder at udflugter køres stort set dagligt. Klik her for inspiration. Overnatning på Polar Lodge.

Dag 2. Kangerlussuaq & Camp Ice Cap

Formiddagen er til fri disposition med mulighed for eventuel deltagelse i udflugter, hike eller leje en cykel. Om eftermiddagen forberedende møde med ekspeditionslederne. Efterfølgende transfer med bus til indlandsisen gennem det enestående tundra landskab. Turen tager sin begyndelse med en forholdsvis let vandring og lejren sættes op. I Camp Ice Cap er der overnatning i telte i varme soveposer og natten tilbringes i denne uendelige verden under midnatssolen. Klik for foto Camp Ice Cap.

Dag 3. Indlandsisens storhed og stilhed

Efter en god nats søvn og morgenmad, tilbringes dagen på isen med guidede ture og forsvarligt udstyr. Nyd den fantastiske udsigt og den ukendte stilhed i dette land af is og spændende fænomener så som gletsjerfloder og smeltevandssøer. Hen på eftermiddagen pakkes lejren ned og vi vender tilbage til Kangerlussuaq med overnatning på Polar Lodge - fulde af uforglemmelige oplevelser. Ønsker man at forkæle sig selv, vil vi klart anbefale en middag i Roklubben ved Lake Ferguson!

Dag 4. Afrejse

Efter morgenmaden i Polar Lodge er der transfer til lufthavnen for direkte fly til København med Air Greenland - med mindre, man øsnker at forlænge ophold i Kangerlussuaq eller har valgt at kombinere ophold i Kangerlussuaq med ophold i Ilulissat.

I polarforskernes fodspor

Denne basis ekspeditionspakke inkluderer 2 nætter på Polar Lodge i dobbelt værelse med delt bad/toilet og morgenmad, samt 1 nat i Camp Ice Cap med fuldpension, passende udstyr og erfaren guide. Det er naturligvis muligt at forlænge opholdet i Kangerlussuaq eller kombinere med et besøg i isbjernes by, Ilulissat - klik venligst for info.

 

Marts/april & Oktober 3.550 kr.

Maj/juni/juli/august 3350

 

Priserne inkluderer:

  • 2 nætter Polar Lodge i delt dobbelt værelse
  • 2 dage/1 nat i Camp Ice Cap
  • Daglig morgenmad på Polar Lodge
  • Helpension Camp Ice Cap
  • Informationsmøde, telt, sovepose og påkrævet udstyr på campen

 

Tilkøb:

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94