Diskobugten, rundrejse

Nordatlant Rejser

 

Diskobugten, rundrejse 2017

Fra 8.450 kr.

Afrejser 19 & 26 juni / 3, 10, 16, 25 juli / 2, 11, 18 Aug

Ilulissat
Sermermiut
Ilimanaq
Eqi Gletsjeren
Ilulissat
Midnatssol
Kangerlussuaq

Dag 1. Ankomst til Ilulissat og guidet byvandring

Individuel ankomst til Ilulissat fra enten København eller Reykjavik og modtagelse af vores lokale guide, samt transfer til valgte overnatningssted. Om eftermiddagen vil der være en guidet byrundtur med introduktion til både byen og Grønlands historie. Overnatning i privat værelse med adgang til køkken og bad/toilet (lejlighed eller hotel mod tillæg) - klik her for hotel oversigt.

Dag 2. Sermermiut, eskimo boplads, gletsjer og isbjerge

Efter morgenmaden er der guidet vandretur til Sermermiut Dalen; en fantastisk tur, der ikke stiller de store krav til deltagerne. Her nyder vi den enestående udsigt over isfjorden og hører om de første ekskimoer der kom her for mere end 4000 år siden. Eftermiddagen til fri disposition. Overnatning som dag 1.

Dag 3. Diskobugtens isfjelde, bygden Ilimanaq og Camp Ataa

Vi sejler sydpå forbi de gigantiske isfjelde ved Isfjordens munding til fangerbygden Ilimanaq, hvor vi modtages af en lokal familie, der fortæller om hverdagslivet i bygden og byder på frokost i deres hjem. Vi fortsætter mod nord til det nedlagte udsted, Ataa, hvor vores camp og "hjem" for de næste 2 dage er. Middag i spise-hytten og overnatning i simple hytter.

Dag 4. Eqi, den kælvende gletsjer

Det meste af denne dag, bruger vi på sejlads til Eqi og den medbragte frokost nydes mens vi venter på den helt enestående oplevelse - at gletsjeren kælver! Kaptajnen er rutineret og går aldrig tættere på end hvad der er forsvarligt. Vi returnerer til Ataa om eftermiddagen med tid til at fiske, vandre langs fjorden eller sejle i kajak. Aftensmaden i spise-hytten og overnatning som dag 3.

Dag 5. Fangerbygden Oqaatsut (Rodebay) & Ilulissat

Efter morgenmaden tager vi afsked med campen og folkene her, for at sejle tilbage til Ililussat. På vejen tilbage lægger vi til i Oqaatsut ca. 15 kilometer nord for Ilulissat. Bygden har 45 indbyggere, skole, kirke, købmand og den lille restaurant „H8“, hvor vi spiser frokost. Vi ankommer Ilulissat sidst på eftermiddagen og overnatning som dag 1.

Dag 6. Ilulissat på egen hånd

Hele denne dag er til fri disposition til enten bare at nyde byen eller tage på en af de mange udflugter, der tilbydes herfra. Klik venligst her for inspiration. Vi kan anbefale en flyvetur over indlandsisen, en fisketur, et besøg hos en lokal fanger og hans hunde - for bare at nævne nogle af de mange muligheder. Overnatning som dag 5.

Dag 7. Afrejse

Kufferten skal pakkes og der skal tages afsked til dette fantastiske land ovenpå nogle - med garanti - skelsættende og uforglemmelige dage. Transfer fra overnatningsstedet til lufthavnen for afrejse. Skulle man nu ikke have fået nok af dette skønne land, er det naturligvis muligt at forlænge sit ophold her eller kombinere det med et ophold i Kangerlussuaq - klik venligst her!

Camp Ataa

Vi gør opmærksom på, at forholdene i Camp Ata er primitive og derudover er turen ikke specielt krævende.

 

Transportbetingelser

At rejse i og til Grønland er til hver en tid betinget af vejrforhold. Venligst læs mere her!

 

Priser fra 8.400 kr.pr. pers.

Enkelt værelse tillæg fra 1275kr (enk.vær. kun i Ilulissat).

 

Priserne inkluderer

  • 4 nætter privat værelse Ilulissat
  • 3 dage/2 nætter Camp Ataa med helpension
  • Lufthavnstransfers Ilulissat
  • Byvandring m guide Ilulissat
  • Sermermiut m guide
  • Nævnte sejladser

 

Ikke inkluderet

 

Områder

Diskobugten: Ilulissat, Ilimanaq, Ataa

 

Denne tur kan kombineres/ forlænges med ophold i Kan- gerlussuaq klik venligst her

 

Booking

For at sikre, at hver enkelt rejsende får præcis den ønskede tur, foretrækker vi en direkte kontakt med vores gæster. Vi benytter derfor ikke et on-line booking system, men en formular, ud fra hvilken vi tager kontakt til gæsten - enten telefonisk eller pr. mail. Dette sker 1-2 arbejdsdage efter modtagelse af booking eller forespørgsel. Vi henviser i øvrigt til vores bookingbetingelser.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94