Hoteller, Grønland

 

Hotel Narsarsuaq, Sydgrønland

Hotel Narsarsuaq ligger ved siden af Narsarsuaq Lufthavn med direkte flyforbindelser til både Reykjavik og København. På trods af at hotellet er et lufthavnshotel, skal man ikke bekymre sig om flystøj, da ankomster og afrejser er få. Hotellet ligger i Sydgrønlands smørhul tæt ved indlandsisen og med udsigt til krystalblå fjorde med farverige isbjerge, frodige og grønne fjeldsider med små hyggelige bygder, fårefarme og historiske steder med levn fra vikingetiden. Det er et godt turisklassehotel med 93 værelser / 220 senge fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Alle værelser har eget bad & toilet, telefon og fjernsyn. Der er endvidere souvenirshop, restaurant, bar og cafeteria.

Hotel Narsarsuaq

 

Hoteller i Grønland

 

Hotel Kangerlussuaq, Vestgrønland

Dette turistklassehotel er direkte forbundet med Kangerlussuaq Lufthavnsterminal, men gæsterne skal ikke bekymre sig om støjen, da afgange og ankomster er rimeligt få. Hotellet råder over 70 værelser / 142 senge, der er fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser - alle med privat bad & toilet, TV og telefon. Alle værelser som Nordatlant Rejser benytter sig af, ligger i hotellets hovedbygning. Endvidere er der souvenirshop, bar og cafeteria. Restauranten har åbent for forudbestilte grupper. Kun 5 km. fra hotellet ligger Restaurant Roklubben; Transport til og fra restauranten er gratis ved bordbestilling.

 

Hotel Kangerlussua

 

Polar Lodge, Kangerlussuaq

Polar Lodge beskrives af nogle som hotel og af andre som et bedre vandrerhjem. Det ligger ca. 200 meter fra lufthavnskomplekset, tæt på indkøbsmuligheder og bespisningsfaciliteter. Lodgen har 13 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser med badeværelser og toiletter på gangen. Alt er nyrenoveret og der er rent og pænt. Værelserne er smagfuldt indrettede med nye behagelige senge. Polar Lodge har et hyggeligt spise- og opholdsrum, hvor morgenmaden serveres og gæsterne mødes dag & aften, samt et moderne køkken, hvor du kan tilberede din mad. Trådløst Internet Wi-Fi tilbydes til fornuftige priser.

Polar Lodge

 

Hotel Hans Egede, Nuuk

Hotel Hans Egede ligger helt centralt i Nuuk med kort afstand til restauranter, cafeer og shoppingmuligheder, for eksempel det nye indendørs indkøbscenter. Det er et moderne 4 stjernet konferencehotel med over 140 moderne værelser og 10 hotellejligheder. Alle med privat bad & toilet, fjernsyn og telefon. Internet bestilles i receptionen. Hotellet har netop gennemgået en større renovation og fremstår moderne og lækkert. Der findes skybar og to restauranter på øverst etage: "A Hereford Beefstow" og Restaurant "Sarfalik" - alle 3 steder med skøn udsigt over byen!

Hotel Hans Egede

 

Hotel Sisimiut, Vestgrønland

Smukt placeret på grønlands vestkyst, finder du Sisimiut bare 100 km nord for Polarcirklen. Centralt i byen tæt på alle byens faciliteter og seværdigheder, ligger Hotel Sisimiut, der råder over 50 værelser og 4 suiter. Alle værelser har alt hvad, hvad der er nødvendigt for et behageligt ophold: Privat bad & toilet, TV, radio, DVD service, trådløst netværk, telefon, buksepresser og hårtørrer. I superior værelserne findes der kaffe- og tefaciliteter. I Restaurant Nasaasaaq tilbydes en kombination af grønlandske råvarer fra et multikulturelt køkken. Udover a la carte menuen, arrangeres der løbende forskellige events.

Hotel Sisimiut

 

Hotel Arctic, Ilulissat

Et 4 stjernet hotel beliggende i udkanten af Ilulissat (2 km. fra centrum) med fantastisk udsigt ud over verdens største "is-skulptur park". Hotellet råder over 209 værelser, der alle er fuldt udstyrede og naturligvis med eget bad & toilet. Der tilbydes både standard- og superior værelser. Superior værelserne er større værelser beliggende i den nyopførte vinge - alle med en fantastisk udsigt mod isfjeldene i Ilulissat Isfjord. Endvidere tilbyder hotellet en af Grønlands bedste restauranter med et menukort af international karakter. Desuden café, lounge og souvenirshop.

Hotel Arctic
Hotel Icefjord

 

 

Hotel Icefjord, Ilulissat

Et fint turistklasse hotel, der er beliggende i smukke omgivelser kun 10 minutters gang fra Ilulissat centrum. Alle værelserne, der er med private faciliteter og TV, har udsigt ud over Disko Bugten og isfjeldene. Hotellets restaurant tilbyder internationale retter tilberedt af grønlandske råvarer. Der er endvidere udendørs servering på terrassen i løbet af sommeren.

Hotel Hvide Falk

 

Hotel Hvide Falk, Ilulissat

Hotel Hvide Falk er et 3 stjernet hotel centralt beliggende i Ilulissat. Det råder over 40 værelser - alle med privat bad & toilet, telefon og TV som standardudstyr. Endvidere er der 9 hotellejligheder (både 1-rums og 2-rums) med plads til 4 personer. De har privat bad & toilet og TV og balkon ud til Disko Bugten. De er udstyret med te-køkken, som gør dem velegnede til familier. På hotellet findes 3 restauranter: Gourmet Restauranten med udsigt over Disko Bugten, en Thai restaurant og "Falkereden", med et mere pub-agtigt islæt. Gourmet Restauranten serverer 2 gange om ugen i sommerhalvåret byens største og meget populære grønlandsbuffet.

Udsigten fra Hotel Angmagsalik

 

Hotel Angmagssalik, Østgrønland

Østgrønlands mest veltablerede turist hotel, der er kendt for dets fantastiske beliggenhed med udsigt til den maleriske by, fjorden og de majestætiske bjerge. Det er et moderne hotel i en varm stil med 40 værelser, der alle har private faciliteter - Deluxe, Twin og Triple værelser forefindes også. Restaurantions- og lounge områderne er top moderne med en fantastisk terrasse der har udsigt til Tasiilaq by.

 

Der er souvenir shop med fint lokal kunst og håndværk.

 

Hotel Kulusuk, Østgrønland

Hotel Kulusuk er beliggende kun nogle få minutters kørsel fra indgangen til Østgrønland, Kulusuk Lufthavn. På Grønlands eneste "bosteds hotel", har man muligheden for at opleve den ægte atmosfære af Inuitternes unikke livsstil. Hotellet råder over 34 værelser, der alle har private faciliteter og fjeld/hav udsigt. Der er endvidere et stort spise- afslapningsområde.

 

I hotellets souvenir shop kan man købe lokalt traditionelt kunsthåndværk og skind.

Hotel Kulusuk

 

M/S Sarfaq Ittuk

Skibet er ikke et moderne krydstogt skib, men Grønlands lokale kystskib, bygget i 1992 og moderniseret og forlænget i 1999/2000. Hun har nu en længde på 73 m. og en bredde på 11 m. Med en motor på 2000 HK skyder skibet en fart af 13 knob. Besætningen er på 22 personer. Skibet har café, agtersalon med panoramavinduer, legerum og hospitalsklinik for småskader og akut sygdom ombord. Skibets kapacitet er 274 passagerer. Overnatningsfaciliteterne er fordelt på 104 kahytspladser med eget bad og toilet, 85 4-personers kupépladser samt 60 liggepladser.

M/S Sarfaq Ittuk

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94