Grønland, sommer

Nordatlant Rejser

Seljalandsfoss

Nordgrønland

Ilulissat, Diskobugten

 

Ilulissat (Jakobshavn) er en oplevelse for livet i mødet med det traditionelle og moderne Grønland ved Ilulissat Isfjord, dens gigantiske isfjelde, kælvende bræer, små isolerede fangerbygder og midnatssol i hele juni og juli.

 

Da rejsen til Ilulissat går via Kangerlussuaq er det oplagt at tilføje en overnatning her, hvor man bl.a. kan opleve indlandsisen på nærmeste hånd, vildtlevende moskusokser og rensdyr. Området byder endvidere på utallige vandremuligheder.

 

Bemærk, at rejserne kan forlænges med ekstra overnatningner både i Kangerlussuaq og Ilulissat.

 

Eyafjallajökull

Vestgrønland

Kangerlussuaq

 

Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord) er ikke decideret en by, men en lufthavn omgivet af den mest fantastiske natur.

 

Her finder man hverken maleriske bygder, isbjerge eller slædehunde og når det er sagt, skal det understreges, at Kangerlussuaq er perfekt for naturelskeren og den, der sætter pris på nye oplevelser i unikke omgivelser. Der er daglige udflugter blandt andet til den "uendelige" indlandsis, kun en halv times kørsel fra hotellet.

 

Fantastiske fiskeområder!

 

Overnatning i værelser med eget bad og toilet på det komfortable Hotel Kangerlussuaq eller det mere billige Old Camp med delte faciliteter.

 

Sydgrønland

Narsarsuaq fra Reykjavik

 

Oplev Sydgrønland, hvor de krystalklare dybblå fjorde med farverige isfjelde står i stærk kontrast til frodige, grønne fjelde og dale med historiske levn fra Vikingetiden:

 

  • Qoroq Isfjord
  • Indlandsisen
  • Små fåreholder bygder
  • Historiske vikingeruiner
  • Moderne grønlandske byer
  • Fiskeri i fjorde og elve

 

Narsarsuaq er godt beliggende for dagsture med bl. a. båd og området egner sig specielt godt for vandreture (også på egen hånd) eller for fiskeferie. Dette program tilbydes med afrejse fra Reykjavik.

 

Østgrønland

Tasiilaq & Kulusuk

 

En kort flyvetur fra Reykjavik er alt hvad der kræves for at nå denne destination. Kulturelt og natur mæssigt er området helt unikt. Et område der, domineret af den enorme indlandsis og meget stejle fjeldsider, alligevel har 3500 mennesker som føler sig hjemme her.

 

Østgrønland byder på mange spændende udflugter og er en destination, der kan besøges hele året. Byen Tasiilaq fungerer også som startsted for de der gerne vil på længere ture i baglandet.

 

Vi tilbyder pakkerejser kombineret med ophold i Island grundet flyforbindelser.

 

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94