Udflugter Ilulissat

 

Udflugter, Ilulissat 2018

Ilulissat byvandring

Byvandringen i Ilulissat er en introduktion til både Ilulissat by og til selve Grønland: Byens historie fra kolonistation til moderne storby og- det moderne Grønland på godt og ondt. Vi besøger den travle havn med huse, der kan dateres tilbage til koloniens start og byens fiskemarked, "Brættet". Turen inkluderer entre og guidet rundvisning på Knud Rasmussens Museum.

Sommer/vinter, ca. 3 timer, 375 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sermermiut

Med bil til den gamle Heliport og herfra en let vandretur ned gennem den frodige Sermermiut Dal til Isfjorden og de gigantiske isfjelde. Her viser guiden ruiner af gamle tørvehuse og fortæller om de tidlige eskimokulturer (4000 år gamle), der har beboet Sermermiut. Vi fortsætter videre til Kællingekløften og til et udsigtspunkt over Isfjorden inden turen går tilbage til hotellet.

Sommer/vinter, ca. 3 timer, 375 kr.

 

Sermermiut
Iceberg Cruise

 

Sejlads på isfjorden

Vi tager på fotosafari mellem de gigantiske isfjelde ved mundingen af Ilulissat Isfjord - et absolut "Must-do" under ophold i Ilulissat. Om sommeren tilbydes turen også om natten, hvor midnatsolens varme farver gør oplevelsen helt enestående.

Sommer/vinter dag, ca. 3 timer, 650 kr.

Sommer midnat, ca. 3 timer, 750 kr.

 

Slædehunde

 

Den grønlandske slædehund

Vi besøger en grønlandsk fanger, der fortæller om hans spand, det barske fangerliv, det livsnødvendige samarbejde med hundene og vi ser vi dem blive fodret.

Sommer/vinter, ca. 1½ time, 250 kr.

Ilimanaq
Eqi gletsjeren

 

Fangerbygden Ilimanaq

Vi sejler forbi de gigantiske isfjelde til bygden Ilimanaq syd for Ilulissat. Her modtages vi af vores lokale vært, der viser rundt og fortæller om livet i bygden inden der serveres frokost i familiens dagligstue.

Sommer/vinter, ca. 6 timer, 1.300 kr.

 

Eqi, den kælvende bræ

Heldagstur med båd, hvor vi sejler mod nord i Disko Bugten til Eqi bræen. Her serveres frokost, mens vi sejler langs bræen for at opleve den kælve og producere nye isfjelde. Juni-august, ca. 11 timer, inkl. frokost, 2.195 kr.

 

Hvalsafari

 

Hvalsafari

Disko Bugten besøges hver sommer af et utal af hvaler og der er derfor rigtig gode chancer for at se havets giganter på tæt hold. Rute og destination bestemmes af, hvor der sidst er spottet hvaler.

Sommer, ca. 5 timer, 1150 kr.

 

Leje af Polar Tøj

I Grønland kan det være rigtigt koldt og det vil være ærgerligt, at få en udflugt ødelagt fordi man ikke er ordentligt klædt på. Vi tilbyder leje af det rette udstyr.

Sælskinstøj og støvler, 375 kr. pr. dag

Lettere polartøj og støvler, 250 kr. pr. dag

 

Alle vores udflugter indkluderer transfer fra og til hotel

Air Zafari med fly

Vi flyver mod indlandsisen og bræerne - en kortere tur over Avarnnar bræ eller en længere tur over Ilulissat isbræ. På turen tilbage flyves lavt over de gigantiske isfjelde ved fjordens munding. Der flyves i moderne og komfortable 2-motors fly med plads til 5 passagerer, alle med god vinduesplads.

Sommer, 35 min. flyvning, 1.795 kr.

1 times flyvning, 2.695 kr.

Air Zafari

 

Ilulissat isbræ med helikopter

Vi flyver i lav højde over isfjorden til Ilullisat isbræ, hvor vi lander for at opleve den fantastiske isbræ helt tæt på.

Sommer, ca. 1 time, 3.695 kr.

Hundeslæde tur (vinter)

Lej en hundeslæde med "privat chauffør" og få en oplevelse for livet på kortere ture omkring Ilulissat eller længere ture til nærliggende bygd.

November-april afhængig af sne/vejrforhold.

2 timer - 2 pers/slæde, 995 kr. pr. person

3 timer - 2 pers/slæde, 1300 kr. pr. person

3 timer - 1 pers/slæde, 1.725 kr. pr. person

5 timer - 1 pers/slæde, 3.000 kr. inkl. madpakke

Lej en hundeslæde

VIGTIGT

Grønland er en speciel destination, hvor gennemførsel af de fleste aktiviteter er afhængige af aktuelle vejrforhold.

Læs venligst omkring betingelser for gennemførsel af udflugter i Grønland. Klik her for betingelser.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94