Udflugter Ilulissat

 

Ilulissat Udflugter 2016

Ilulissat byvandring

Byvandringen i Ilulissat er en introduktion til både Ilulissat by og til selve Grønland: Byens historie fra da kolonistation til moderne storby - det moderne Grønland på godt og ondt. Vi besøger den travle havn med huse, der kan dateres tilbage til koloniens start og byens fiskemarked, "Brættet". Turen inkluderer guidet rundvisning på Knud Rasmussens Museum.

Sommer/vinter, ca. 3 timer, 350 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sermermiut

Med bil til den gamle Heliport og herfra en let vandretur ned gennem den frodige Sermermiut Dal til Isfjorden og de gigantiske isfjelde. Her viser guiden ruiner af gamle tørvehuse og fortæller om de tidlige eskimokulturer (4000 år gamle), der har præget Sermermiut. Vi fortsætter videre til Kællingekløften og til et udsigtspunkt over Isfjorden inden turen går tilbage til hotellet. Sommer/vinter, ca. 2½ time, 350 kr.

 

Sermermiut
Iceberg Cruise

 

Sejlads på isfjorden

Vi tager på fotosafari mellem de gigantiske isfjelde ved mundingen af Ilulissat Isfjord - et absolut "Must-do" under ophold i Ilulissat. Om sommeren tilbydes turen også om natten, hvor midnatsolens varme farver gør oplevelsen helt enestående. Sommer/vinter dag, ca. 3 timer, 550 kr. Sommer midnat, ca. 3 timer, 650 kr.

 

Slædehunde

 

Den grønlandske slædehund

Vi besøger en grønlandsk fanger, der fortæller om hans spand, det barske fangerliv, det livsnødvendige samarbejde med hundene og vi ser vi dem blive fodret. Sommer/vinter, ca. 1½ time, 250 kr.

Ilimanaq

 

Fangerbygden Ilimanaq

Vi sejler forbi de gigantiske isfjelde til bygden Ilimanaq syd for Ilulissat. Her modtages vi af vores lokale vært, der viser rundt og fortæller om livet i bygden inden der bydes på frokost i familiens dagligstue. Sommer/vinter, ca. 6 timer inkl. frokost, 1.100 kr.

 

Eqi gletsjeren

 

Eqi, den kælvende bræ

Heldagstur med båd, hvor vi sejler mod nord i Disko Bugten til Eqi bræen. Her serveres frokost mens vi sejler langs bræen for at opleve den kælve og producere nye isfjelde i en tordnende larm. Juni-august, ca. 11 timer, inkl. frokost, 1.995 kr.

 

Hvalsafari

 

Hvalsafari

Disko Bugten besøges hver sommer af et utal af hvaler og der er derfor rigtig gode chancer for at se havets giganter på tæt hold. Rute og destination bestemmes af, hvor der sidst er spottet hvaler. Sommer, ca. 5 timer, 850 kr.

 

Leje af Polar Tøj

I Grønland kan det være rigtigt koldt og det vil være ærgerligt, at få en udflugt ødelagt fordi man ikke er ordentligt klædt på. Arrangørerne af vores udflugter tilbyder leje af det rette udstyr.

Sælskinstøj og støvler, 350 kr. pr. dag

Lettere polartøj og støvler, 225 kr. pr. dag

Air Zafari

Sightseeing med fly

Vi flyver mod indlandsisen og bræerne - en kortere tur over Avarnnar bræ eller en længere tur over Ilulissat isbræ. På turen tilbage flyves lavt over de gigantiske isfjelde ved fjordens munding. Der flyves i moderne og komfortable 2-motors fly med plads til 5 passagerer, alle med god vinduesplads. Sommer, 35 min flyvning, 1.795 kr. 1 times flyvning, 2.695 kr.

 

Ilulissat isbræ med helikopter

Vi flyver i lav højde over isfjorden til Ilullisat isbræ, hvor vi lander for at opleve den fantastiske isbræ helt tæt på. Sommer, ca. 1 time, 3.495 kr.

 

Hundeslæde tur

Lej en hundeslæde med "privat chauffør" og få en oplevelse for livet på kortere ture omkring Ilulissat eller længere ture til nærliggende bygd.

November-april afhængig af sne/vejrforhold.

 

2 timer - 2 pers/slæde, 825 kr. pr. person

3 timer - 2 pers/slæde, 1125 kr. pr. person

3 timer - 1 pers/slæde, 1.450 kr. pr. person

5 timer - 1 pers/slæde, 1.950 inkl. madpakke

Ilulissat

VIGTIGT

Grønland er en speciel destination, hvor de fleste aktiviteter er afhængige af vejrforholdene. Læs venligst omkring betingelser for gennemførsel af udflugter i Grønland. Klik her for betingelser.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94