Transportbetingelser
Åndemaner

 

Arktiske vejrforhold

Alle udflugter i Grønland afvikles i henhold til aktuelle is- og vejrforhold.

 

Begrænset kapacitet

Afvikling af udflugter er ofte afhængig af "kun een af hver" forhold og mangler vi en reservedel til en bil eller en båd, kan det være umuligt at skaffe en ekstra bil eller båd. Levering af nye reservedele fra Danmark kan tage op til flere dage!

 

Aflysninger og ændringer

Vi forbeholder os ret til at aflyse og/eller ændre tid/dag af enhver udflugt året rundt. Det er vigtigt, at besøgende ikke lader sig gå på af sådanne ændringer eller aflysninger. Man skal vælge, at se dette som en (ekstra) oplevelse af det ægte Grønland, hvor begrænsninger i forhold til vejr- og kapacitets forhold er en del af hverdagen. Helt aflyste udflugter refunderes fuldt ud iht. den normale udflugtspris.

Specielt omkring hundeslædeture

En hundeslæde har hverken bremse eller rat og man må aldrig sammenligne den grønlandske slædehund med et kæledyr, som i Danmark! Samarbejdet mellem fører og hund er rent professionelt og kan være livsvigtigt. Vores grønlandske, professionelle og rutinerede samarbejdspartnere giver gode råd og vejledning inden slædeturene, men vi gør udtrykkeligt opmærksom på, at enhver tur med hundeslæde sker på eget ansvar. Vi anbefaler leje af det rette udstyr, hvor det ikke allerede er inkluderet i udflugtspakken.

 

Flyvning til, fra og i Grønland

Også flyvning til, fra og i Grønland er underlagt "de særlige grønlandske forhold". Air Greenland forbeholder sig således ret til ændringer og aflysninger og tager intet ansvar herfor.

 

Passagerer, der er tjekket rettidigt ind til en flyvning, er normalt dækket af flyselskabernes forsikring med hensyn til udgifter i forbindelse med forplejning og ophold indtil flyvning kan afvikles.

 

Alle øvrige udgifter dækkes ikke (hvis man f.eks. ikke når frem til sin videre forbindelse på grund af forsinkelse ved ankomst til København eller ved skibsrejser i Grønland, hvis man ikke når frem til skibets afgangstidspunkt).

 

Vi gør derfor udtrykkeligt opmærksom på, at alle sådanne force-majure udgifter er for egen regning.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94