Golfbaner, info

Nordatlant Rejser

 

Kort info om nævnte golfbaner (klik på navnet for at gå direkte til klubben)

 

Denne 18-huls bane er smukt beliggende mellem hav og lavaområder i Hafnarfjordur ca. 10 km. fra Reykjavik centrum og figurerer som nr. 99 på listen over de 100 bedste golfbaner i Europa! At spille golf på Keilir kræver dygtighed og præcision fremfor kræfter og afstandsberegning. Max. handicap er 34 for alle. Dresscode - ingen jeans.

 

Klubhuset råder over både restaurant, pro-shop med mulighed for udstyrsleje og TV-lounge.

Keilir

 

Smuk 18-huls bane i Reykjavik området ved siden af Heiðmörk Naturpark. Banen er bygget ind i den omgivende natur og ved mange greens danner lavakanterne en helt unik kulisse. Banen er udfordrende og har været anvendt til en del islandske turneringer. Den er 5.908 m. par 71 fra back tees. Dresscode i henhold til gældende regler.

 

Der er både restaurant og bar med en afslappet og varm atmosfære og i klubhuset er der endvidere pro-shop og omklædningsrum.

 

Oddur

 

Leirdalsvöllur golfbane

Banen er beliggende i Kópavogur og Garðabær kun 10 minutters kørsel fra Reykjavik centrum. Den bliver betragtet som en af de bedste 18-huls baner i Island og stiller spillerne overfor forskelligartede udfordringer. Banen er 5.872 m. par 71 fra back tees. Dresscode i henhold til gældende regler.

 

Se video fra Leirdalsvöllur banen ved at klikke her.

 

Leirdalsvöllur

 

Denne bane har en fantastisk beliggenhed mellem Atlanterhavet med det kendte bjerg Esja i horisonten og floden Korpa. Der er 18 huller og banen er 6.035 m. par 72 fra back tees - er en god udfordring for spillere med både lavt og højt handicap. Banen blev i 2013 ved den islandske mesterskabsturnering. I juni og juli tilbyder vi midnatsgolf på denne bane. Max. handicap for alle er 36 - dresscode, ingen jeans.

 

I det 1. klasses klub hus findes både omklædningsrum, pro-shop med udlejning af udstyr og restaurant (åbent under midnatsgolf).

Midnatsgolf, Korpa

 

Denne golfbane ligger i den sydlige del af Island ca. 1 times kørsel fra Reykjavík og er placeret i billedskønne landskaber mellem floden Hvitá og søen Hestvatn. Fairways ligger ved floden og banen er kendt for dens smukke og interessante omgivelser. Green fees inkluderer fri afbenyttelse af klubhusets faciliteter såsom opbevaringsskabe og restaurant - der er udlejning af udstyr.

 

Max. handicap for alle er 36 - dresscode, ingen jeans.

Kidjaberg
Öndverdarnes

 

 

Öndverðarnes golfbane

Öndverðarnes golfbane ligger i Grímsnes kun nogle få kilometer fra Kiðaberg bane. Denne 18-huls bane er designet for golfspillere med alle handicaps.

 

Banen er 5.262 m. par 70 fra back tees.

 

Borgarnes Golf Klub ligger ca. 1 times kørsel fra Reykjavik og er den ene ud af to 18-huls baner i Vestisland - den anden er Akranes. Se herunder. Banen kendetegnes ved at være kort og smal med mange træer og vand. Dette gør den udfordrende og interessant at spille; Den er kendt for sine smukke omgivelser og fantastiske udsigt. Max. handicap for alle er 36 og dresscode efter gældende regler.

 

I det varme og historiske klubhus er der restaurant fra kl. 8 - 22 og det er muligt at leje udstyr.

 

Borgarnes

 

Akranes golfbane ligger Akranes ca. 40 minutters kørsel vest for Reykjavik. Banen er ligger på ret flat land med stenede bakker, vand og træer, hvilket gør banen både udfordrende og interessant. Banen er den anden af de to 18-huls golfbaner i Vestisland og betragtes som en af de bedste turneringsbaner i Island.

 

Max. handicap for alle er 36 - dresscode, ingen jeans. Green fees inkluderer fri afbenyttelse af klubhusets faciliteter såsom opbevaringsskabe og restaurant - der er udlejning af udstyr.

Akranes

 

Geysir Golfbane ligger lige ved siden af det berømte Geysir geotermiske område en god times kørsel fra Reykjavik. Banen er en 9-huls bane med en en usædvanlig par 37 og undervejs på banen er spilleren garanteret, at opleve mindst et udbrud fra den imponerende gejser, Strokkur.

 

I klubhuset tilbydes snacks og kølige drikke samt udlejning af udstyr. Hotel Geysir, der ligger kun 2 minutters gang derfra, serverer både frokost og middag.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94