Golf, pakkerejser
Vestmanna Øerne

Golf i Island

18-hulsbaner af høj standard

 

Island er en helt utrolig destination for golf, der desværre kun udbydes af få tur operatører. Vi har udarbejdet 3 færdig pakkede attraktive golfrejser, der henvender sig til den kræsne golfspiller, som vil udfordres og have oplevelser ud over det sædvanlige.

 

Midnatsgolf i juni og juli er i særdeleshed en oplevelse ud over det sædvanlige og tilbydes i alle vores pakkerejser med et mindre tillæg.

 

I Island er der i alt der 65 golfbaner; I Reykjavik området er der seks 18-huls baner og kun få timers kørsel fra Reykjavik, yderligere ti 18-huls baner, samt flere 9-huls baner, der alle er åbne for gæster. Golf er meget populært i Island og teetime skal bookes i forvejen!

 

Golfbanerne er en del af den omkringliggende natur, og har derfor hver deres karakteristika.

 

I Island er der fantastiske muligheder for at kombinere enestående naturoplevelser på golfbanen med storbyliv og wellness.

 

Udover golf tilbyder Island lokale og friske kulinariske oplevelser. Fra stilige restauranter og hyggelige cafe´er til store hoteller - Reykjavik kan opfylde ethvert ønske.

 

Nordatlant Rejser

 

(Midnats) Golf, pakkerejser

Höfn

Handicaps

- dresscode og anden relevant info

 

Ifølge EGA´s (European Golf Association) regulativ er handicap påkrævet på nogle af 18-huls banerne - som regel 36 for både mænd og kvinder. Visse baner kræver lavere handicap. Se mere ved hver enkelt pakke.

 

Dresscode på islandske golfbaner er typisk den samme, som alle andre steder i verden: jeans og t-shirts uden krave er ikke tilladt.

 

Golfbanerne er ofte fully booked og teetime skal bookes i forvejen. Skulle det vise sig nødvendigt, vil vi booke teetime på en tilsvarende bane end den nævnt i programmerne.

 

De fleste islændinge bruger ikke golfvogne, der dog kan lejes i begrænset omfang på nogle af de større golfbaner. Trollies kan lejes på de fleste 18-huls baner. Udstyr kan lejes på de større golfbaner i selve Reykjavik, hvilket ikke gør sig gældende udenfor Reykjavik. Det anbefales, at medbringe eget udstyr mod et mindre bagage tillæg i forbindelse med flyvning.

 

Der er restaurant eller cafe på de baner vi benytter i nævnte pakker og de har som regel åbent fra kl. 9 til kl. 22. Når banerne har åbent for midnatsgolf har restauranter og cafe´er tilsvarende åbent.

Midnatsgolf

En ekstraordinær oplevelse!

 

Islands beliggenhed gør, at der i juni og juli er 19-22 timers dagslys i døgnet. Således har man den enestående mulighed at kunne spille golf både dag og nat i hele Island. Midnatsgolf er en helt unik oplevelse, der tiltrækker golfspillere fra hele verden. Midnatsgolf spilles fra tidlig juni til sen juli.

 

Vejret i Island er - som i Danmark - et meget omtalt emne og vejrforholdene kan være en ekstra udfordring når man spiller golf, især regn og vind. I Island er vejret hurtigt omskifteligt og svært forudsigeligt. Selv om sommeren skal man forberede sig på både regn og vind.

 

Møntfoden i Island er Islandske Kronur (ISK) og alle gængse kreditkort modtages langt de fleste steder. Prislejet ligger en smule under det danske.

 

Husk at handle toldfrit i lufthavnen. Alkohol er dyr i Island og kan kun købes i de statsdrevne butikker Vínbúðin samt på restauranter og barer.

 

Klik på hver enkelt pakke for detaljer

 

Reykjavik Golf Tour

 

Reykjavik & Sydisland

 

Reykjavik & Vestisland

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94