Hoteller Island

 

Hoteller i Island

 

Grand Hotel Reykjavik

Et dejligt 4 stjernet hotel beliggende i udkanten af Reykjavik centrum. Alle værelser har private faciliteter og badekar. Man kan vælge mellem standard eller superior (mod tillæg) værelser. De rummelige Junior Suiter (mod tillæg) ligger i hotellets tårn med en fatastisk udsigt ud over Reykjavik. Suiterne har king size senge eller to dobbeltsenge og et siddeområde. Badeværelserne er store med jacuzzi separat brusekabine.

Hotellet tilbyder restaurant, lobby, kaffe shop, bar, spa område og internet område. Der tilbydes gratis shuttlebus til centrum.

Grand Hotel Reykjavik

 

Fosshotel Raudara

 

Dejligt turistklasse hotel beliggende tæt på forretningsgaden midt i Reykjavik centrum. Alle værelserne er komfortable og veludstyrede med private faciliteter enten med badekar eller brus, minibar, telefon, satellit TV, trådløst internet og med muligheder for at lave kaffe/te.

 

Hotel Raudara
Hotel Cabin

 

Hotel Cabin

Godt budget hotel tæt ved Reykjaviks havnepromenade i bugten Faxafloi og 5 min. gang fra det store geotermiske badeanlæg, Laugardalslaug (gratis med Reykjavik Welcome Card). Udenfor hotellet er der busforbindelser til centrum (gratis med Reykjavik Welcome Card). Hotel Cabins værelser er mindre værelser - alle indrettede med privat bad/toilet, telefon, TV og skrivebord.

Der findes buffet restaurant på hotellet, hvor der serveres morgenbuffet (inkl. i pris) samt frokost- og aftenbuffet til absolut lave priser. Endvidere er der døgnåben reception og mødelokaler med AV-udstyr til evt. undervisning.

 

Hotel Baron

 

Hotel Baron er beliggende centralt i Reykjavik nær havnefronten og i gåafstand af mange forretninger, restauranter og cafeer.

Hotellet tilbyder flere forskellige typer af værelser fra mindre enkelt værelser til famile værelser. Morgenmadsrestaurant og bar (der også tilbyder suppe hver aften), gratis WiFi, elevator og gratis parkering.

 

Hotel Lind

 

Turist klasse hotel i det cebtrake i Reykjavik - i gå afstand af indkøbsgaden Laugavegur, mange forretninger, restauranter og cafeer lige rundt om hjørnet.

Hotellet har egen restaurant og bar, gratis WiFi, elevator og gratis parkering.

 

Hotel Örk

Hotel Örk er fantastisk beliggende i den geotermiske spa- og drivhusby Hveragerdi, ca. 40 km syd-øst for Reykjavik. Hotellet råder over 76 lyse værelser, alle med eget bad, køleskab, telefon, trådløst netværk og bad/toilet. I restauranten tilbydes morgen- og aften buffet og af yderligere faciliteter kan nævnes billard, bordtennis og golfbane i baghaven. Der er døgnåben reception.

 

Hotellet har eget geothermisk opvarmet udendørs swimmingpool, 2 hot-tubs spabade samt geotermisk damp-sauna til fri afbenyttelse året rundt. Gode muligheder for at opleve nordlys i vintermånederne!

Hotel Örk

 

Arhus Hytter

 

Arhus hytter ligger i Hella i det sydlige Islands langs floden Ranga. Alle hytter med lille køkken og privat bad/w. men Arhus tilbyder også restaurant og udendørs BBQ udstyr.

Flere af Islands største turistattraktioner i rimelig afstand: Landmannalaugar. Thorsmork, Seljalandsfoss, Skogafoss og Golden Cirkle med Geysir, Gullfoss og "Den Hemmelige Lagune"

 

Hotel Stracta

 

Turistklase hotel beliggende i Hella i det sydlige Island - centralt for nogle af Islands største turistattraktioner. Hotellet tilbyder restaurant, bar, hot-tubs og sauna samt flere forskellige typer af værelser fra standard til luxus suiter.

 

Husavik Hytter

 

Moderne blokhus hytter beliggende i udkanten af Husavik. Hytterne har køkken, bad og wc - og privat terrasse med fantastik udsigt over fjorden (med hvaler) og de nærliggende fjelde.

Husavik er Islands bedste område for hval safari og ligger i umiddelbart nær afstand af det fantastiske Myvatn med rigt fugleliv og geotermiske områder.

 

 

 

Fisherman Village

 

Beliggende på Álftanes-halvøen ca 14 km fra Reykjavik Centrum. Værelserne er indrettede i hyttestil og har alle havudsigt, te- kaffefaciliter, privat bad/toilet, gratis WIFI og TV. Fri brug af 2 udendørs hot tubs.

 

 

 

Hotel Husavik

 

Hotel Husavik er beliggende i Husavik by i nær afstand af havnen. Det er et turistklasse hotel med alle faciliteter.

Húsavík nævnes som Europas Hval-hovedstad hvorfor hotellet indretning er præget at dette. Både standard og superior værelser, restaurant, bar gratis WiFI og parkering.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94