Hoteller Island

Nordatlant Rejser

 

Hoteller i Island

 

Grand Hotel Reykjavik

Et dejligt 4 stjernet hotel beliggende i udkanten af Reykjavik centrum. Alle værelser har private faciliteter og badekar. Man kan vælge mellem standard eller superior (mod tillæg) værelser. De rummelige Junior Suiter (mod tillæg) ligger i hotellets tårn med en fatastisk udsigt ud over Reykjavik. Suiterne har king size senge eller to dobbeltsenge og et siddeområde. Badeværelserne er store med jacuzzi separat brusekabine.

 

Hotellet råder over en restaurant, lobby, kaffe shop, bar, spa område og internet område. Der tilbydes gratis shuttlebus til centrum.

Grand Hotel Reykjavik

 

Fosshotel Raudara

Dejligt turistklasse hotel beliggende tæt på forretningsgaden midt i Reykjavik centrum. Alle værelserne er komfortable og veludstyrede med private faciliteter enten med badekar eller brus, minibar, telefon, satellit TV, trådløst internet og med muligheder for at lave kaffe/te.

 

Hotel Raudara
Hotel Cabin

 

Hotel Cabin

Et godt budget hotel tæt ved Reykjaviks havnepromenade i bugten Faxafloi og 5 min. gang fra det store geotermiske badeanlæg, Laugardalslaug (gratis med Reykjavik Welcome Card). Udenfor hotellet er der busforbindelser til centrum (gratis med Reykjavik Welcome Card). Hotel Cabins værelser er mindre værelser - alle indrettede med privat bad/toilet, telefon, TV og skrivebord.

 

Der findes buffet restaurant på hotellet, hvor der serveres morgenbuffet (inkl. i pris) samt frokost- og aftenbuffet til absolut lave priser. Endvidere er der døgnåben reception og mødelokaler med AV-udstyr til evt. undervisning.

 

Hotel Frón

Hotel Frón har en yderst central beliggenhed på butiksstrøget Laugavegur i det centrale Reykjavik med en række cafeer, restauranter og butikker lige uden for døren. Hotellet tilbyder gratis WiFi samt værelser og lejligheder med eget badeværelse, fladskærms-tv, minibar og værdiboks.

 

En tilstødende skandinaviske restaurant serverer nordiske retter og hotellets morgenbuffet hver dag.

 

Hotellet har døgnåben reception, der kan kan hjælpe med at booke udflugter i Reykjavik.

Hotel Frón
Park Inn

 

Radisson Park Inn

Et moderne hotel beliggende kun 3 km. fra Reykjavik centrum. Alle hotellets 119 rummelige værelser har gratis trådløst internet, TV, eget bad og toilet. En stor del af værelserne har panorama udsigt mod byen.

 

Der serveres morgenbuffet i hotellets restaurant, som også råder over en lobby bar. I sommer månederne har hotellets populære café, Café Island, åben for servering af både frokost og middag.

 

100 m. fra hotellet er der busstoppested - med Reykjavik Welcome Card er buskørsel gratis i Reykjavik området.

 

Radisson Blu Saga

Radisson Blu Saga er et moderne internationalt 4 stjernet hotel beliggende i rolige omgivelser kun 10 minutters gang fra Reykjavik centrum. Alle hotellets rummelige værelser har privat bad/toilet, TV og gratis trådløst Internet. Der tilbydes gratis parkering og gratis adgang til hotellets luxuriøse spa afdeling med fitness, sauna og dampbad.

 

Desuden er der 2 restauranter, hvoraf den ene er en gourmet restaurant på øverste etage med panorama udsigt over hele Reykjavik. Kun få minutters gang fra hotellet finder man Islands nationalmuseum.

Radisson Blu Saga
Hotel Klettur

 

Hotel Klettur

Hotel Klettur ligger lige ved siden af Reykjaviks største butiksstrøg, Laugavegur. Der tilbydes 86 moderne værelser med gratis WiFi og fladskærms-tv med satellitkanaler. De lyst indrettede værelser på Klettur Hotel har alle aircondition og eget badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har balkon og andre har panoramaudsigt over Reykjavik.

 

Der serveres daglig morgenbuffet i spisesalen og hotelbaren er et ideelt sted at slappe af med en drink sammen med de øvrige gæster.

 

Hotel Örk

Hotel Örk er fantastisk beliggende i den geotermiske spa- og drivhusby Hveragerdi, ca. 40 km syd-øst for Reykjavik. Hotellet råder over 76 lyse værelser, alle med eget bad, køleskab, telefon, trådløst netværk og bad/toilet. I restauranten tilbydes morgen- og aften buffet og af yderligere faciliteter kan nævnes billard, bordtennis og golfbane i baghaven. Der er døgnåben reception.

 

Hotellet har eget geothermisk opvarmet udendørs swimmingpool, 2 hot-tubs spabade samt geotermisk damp-sauna til fri afbenyttelse året rundt. Gode muligheder for at opleve nordlys i vintermånederne!

Hotel Örk

 

Hotel Geysir

Hotel Geysir er beliggende med Islands berømte gejsere Stokkur og Store Geysir lige uden for døren.

 

Hotellet har 24 dobbelt studio værelser i chalettet ved siden af det geotermiske område. Alle værelser ligger i umiddelbar gå-afstand til restauranter, shop, museum og kun to minutter fra gejserne.

 

Området byder på flere spændende aktiviteter og udflugter og kan samtidig danne den perfekte ramme om afslapning med gratis adgang til det nyrenoverede spa område.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94