Kør-selv Island

 

Kør-selv i Island

Island

Efter egen smag og behag

 

Den islandske hovedvej Ringvej 1 følger stort set kysten rundt Island; ca. 1.300 km. god og farbar landevej med 24-timers vejservice, hvis uheldet skulle være ude.

 

De fleste af Islands største attraktioner kan opleves langs med Ringvej 1.

 

Ringvej 1 med almindelige afstikkere kan i hele sommerhalvåret klares i almindelig personbil. Ønsker man at holde sin ferie udenfor sæsonen og nyde Island i forår eller efterår, eller vil man ind over højlandet, kræves der en 4-hjuls-trækker.

 

Vi har valgt at fokusere på 2 forskellige programmer med fast ruteplan og forudbestilte overnatninger på enten hotel eller hytter. Island er en meget populær destination og i højsæsonen er en abolut fordel at overnatninger er bestilt forud.

 

For de, der ønsker at være uafhængige af faste overnatningssteder tilbydes "Kør-Selv" med camper. I Island gælder allemands-retten, hvilket betyder at man kan overnatte frit i naturen for en enkelt nat. Dog ikke på privat grund uden invitation.

 

For ruteplanlægning anbefales maximum 400 km. pr. dag - og klart færre, hvis flere stop planlægges den pågældende dag.

Faste programmer

Hotel og hytter

 

Vi tilbyder 2 forskellige fastlagte sommer ture med overnatninger på gode turistklasse hoteller eller hytter.

Begge programmer er fleksible, således at det er muligt at forlænge ophold undervejs.

På turen rundt Island er der mange forskellige spændende udflugter og ture, som det også er en god ide at forudbestille - vi er naturligvis behjælpelige med både råd og bestilling.

Klik på kortene for nærmere information om det enkelte program.

Island Rundt, 8 dage (eller flere) på hoteller

Island syd & Nord, 6 dage (eller mere)

I Camper

Absolut "slow-living"

 

Ønsker man at rejse uden at være afhængig af forudbestilte overnatninger, vil vi klart anbefale et Islandsophold i camper. Vi tilbyder forskellige størrelser og med forskellig komfort - almindelige eller med 4-hjulstræk.

Klik for nærmere beskrivelse af de enkelte campere vi tilbyder

Bogen Island Rundt

Bemærk at vi har inkluderet bogen "Island Rundt" i alle vores Islands Kør-Selv arran-gementer, således at man bedre kan plan-lægge rute og stop undervejs.

 

Fly til Island

Priser for fly kan variererer stærkt fra dag til dag, og der kan spares penge, hvis man er lidt fleksibel. Vi har derfor valgt ikke at inkludere fly i de generelle priser; men vi står naturligvis til rådighed for både booking og vejledning.

Klik her for yderligere omkring booking af fly.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94