Rideferie De-luxe, Nordisland

 

Rideferie De-luxe, Nordisland - sommer

Reykjavik
Hytterne
Hyggestund
Flokken græsser
Blue Lagoon
Med Langjökull i baggrunden
Safnsrétt
Laugardalsvegur Reykjavik

Dag 1. Ankomst til Reykjavik

Ankomst til Keflavik og privat transfer til det centralt beliggende Hotel Frón eller lignende hotel i Reykjavik med overnatning i dobbeltværelse med private faciliteter. Resten af dagen er fri disposition, hvor man enten kan tage på udflugt, nyde et af de 7 svømmeanlæg eller bare slentre rundt og indsnuse den helt specielle atmosfære. Husk at handle toldfrit i lufthavnen. Alkohol er dyr i Island og kan kun købes i de statsdrevne butikker Vínbúðin samt på restauranter og barer.

Dag 2. Golden Circle, Kjölur & Varmahlid

Pick-up på hotellet af guiden i privat bus, hvor du vil møde de øvrige deltagere. Kombineret transfer og Golden Circle med besøg til Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Vi fortsætter ad det gamle hestespor Kjölur over højlandet og holder en pause i Hveravellir. Om aftenen ankommer vi til de smukt beliggende hytter i nærheden af den lille by Varmahlid. Vi skal nyde en lækker 3-retters menu og dagen kan sluttes af med afslappende bad i en naturligt opvarmet hot-tub.

Dag 3. Møde med hestene, ridetur og individuel undervisning

Efter morgenmaden er tiden kommet, hvor vi skal mødes med hestene, der skal følge os de kommende dage. Vi tager på en 2-3 timers ridetur med introduktion til tølten og blot nyder de smukke omgivelser. Efter frokost og lidt tid til afslapning, går vi tilbage til staldene og lærer om de islandske hestes karakteristika - både i praksis og teori. Efterfølgende individuel træning og rådgivning af guiderne. Aftenen sluttes af med en 3-retters menu.

Dag 4. Heldags ridetur

Efter morgenmaden sadler vi op og begynder på det sande rideeventyr.

På vej til højlandet starter flokken af løsgående heste (der er 1-3 heste pr. deltager under turen) også deres rejse. Flokken, der følger os gør det muligt at skifte heste undervejs, så alle får et hvil og kan løbe frit omkring blandt de andre heste. Dagen ender ved Gilhagi gården, hvor hestene bliver natten over. Vi returnerer til vores hytter i bil, hvor en 3-retters menu vil blive serveret.

Dag 5. Over højlandet til Galtará

Før vi forlader hytterne, pakker vi det mest nødvendige for de næste to dage (resten bliver i hytterne) og efter en kort køretur fortsætter vi til hest gennem højlandet til bjerghytterne ved Galtará ikke langt fra søen Blöndulón, en af Islands største søer, hvor også vores heste overnatter. Vi indlogerer os for de næste to nætter i komfortable hytter i dobbeltværelser med bad og varmt vand. Inden vi går til ro for natten nyder vi en lækker middag tilberedt af vores kok.

Dag 6. Heldags ridetur over højlandet

Før vi forlader hytterne, pakker vi det mest nødvendige for de næste to dage (resten bliver i hytterne) og efter en kort køretur fortsætter vi til hest gennem højlandet til bjerghytterne ved Galtará ikke langt fra søen Blöndulón, en af Islands største søer, hvor også vores heste overnatter. Vi indlogerer os for de næste to nætter i komfortable hytter i dobbeltværelser med bad og varmt vand. Inden vi går til ro for natten nyder vi en lækker middag tilberedt af vores kok.

Dag 7. Svartárdalur og Stafnsrétt

Efter morgenmaden sadler vi op og gør klar til endnu en uforglemmelig dag med vores heste. Vi forlader Galtará og det smukke højland og følger brede ridestier, der giver os mulighed for at ride alt det tølt vi orker. Vi holder pause og kan bruge den til at plukke vildtvoksende aromatisk timian eller islandske mosser. Vi fortsætter ned i Svartárdalur dalen til staldene i Stafnsrétt, hvor fårene bliver samlet hvert år. Vi efterlader hestene her og kører tilbage til lejren.

Dag 8. Kidaskard og tilbage til Vindheimamelar

Vi sadler op for sidste gang og rider ad gode tølte stier og mere udfordrende terræn, rider over bjergpasset Kidaskad for at kaste et sidste blik tilbage på højlandet og de majestætiske gletsjere. Vel hjemme i lejren siger vi farvel til vores tro følgesvende inden de slippes løs på heden. Om aftenen nyder vi en fantastisk farvelmiddag og ser tilbage på nogle oplevelsesrige dage sammen. Udenfor står de naturligt opvarmede hot-tubs klar til et afslappende bad før sengetid!

Dag 9 og 10. Reykjavik og hjemrejse

Efter morgenmaden tager vi afsked med Hestasport teamet, hvorefter vores chauffør kører os til Akureyri, den anden største by i Island. Her tager vi fly tilbage til Reykjavik for overnatning på centralt beliggende Hotel Frón eller lignende hotel i Reykjavik. Aftenen er til fri disposition for shopping og afslapning og så mange muligheder i for at nyde den sidste dag i Island. Dag 10 er der morgenmad på hotellet og transfer til Keflavik Lufthavn for direkte fly til Danmark.

Rideferie i Island

At opleve Island på ryggen af de robuste Islændere er vel nok noget af det mest autentiske man kan opleve. Udfordringerne i den smukke, omskiftelige natur og de fælles oplevelser, vil være med til at gøre denne tur uforglemmelig!

 

Vores 10 dages (6 ridedage) rejse i Nordisland med alt inklusive (untagen forplejning i Reykjavik første og sidste dag) er med komfortabel indlogering i opredte senge under hele turen i hytter og på hotel.

 

Vi tilbyder rejsen i samarbejde med Hestasport, der råder over i alt ca. 130 dyrlægekontrollerede heste og et team af professionelle og erfarne guider.

 

I Island er vejret omskifteligt og forkert påklædning kan være med til, at sætte skår i glæden. Hestasport sørger for regntøj. For vejl. pakkeliste, klik her.

 

VIGTIGT - da islandske heste ikke er vaccinerede er der strikse krav til rideudstyr, der bringes ind i Island. LÆS HER!

 

Rejserne tilbydes flg. dage:

17-26 juni, 2016

8 - 17 juli, 2016

12 - 20 august, 2016

 

24.950 kr. p.p. i dbl. værelse

 

Mll. 6 og 10 deltagere

For øvede ryttere

Min. 10 år

 

Priserne inkluderer:

 • Lufthavns transfers
 • 2 nætter i dbl. værelse på 4 stjernet hotel i Reykjavik
 • Golden Circle tur
 • Transfer til Nordisland i privat bus
 • Helpension under rideturen fra morgenmad dag 2 til morgenmad dag 9 med 3 retters menu og drikke hver aften
 • 1 x morgenmad dag 10
 • 5 nætter i sgl. værelse m. delt bad i store hytter ell. dbl. værelse m. privat bad i små hytter
 • 2 nætter i hytte m. delt bad
 • Individuel rideundervisning
 • Indenrigsfly fra Akureyri til Reykjavik
 • Al kørsel under rideturen
 • Engelsktalende guider
 • Rideudstyr og regntøj
 • Ledsager service for mad, bagage og lignende
 • Håndklæder og badekåber

 

Ikke inkluderet:

 • Fly Danmark - Island t/r.

Flypriser varierer fra dag til dag og vi vælger at tilbyde denne rejse uden fly. Søg venligst selv billigste pris www.wowair.dk eller www.icelandair.dk. Vi står naturligvis til rådighed for booking af fly! Klik her for information.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94