Sagarejser, grupper

Nordatlant Rejser

 

Sagarejser - for grupper

I Vikingernes kølvand

Kulturrejser med komfort

 

Med hovedvægten lagt på kultur og komfort, har vi udarbejdet 2 programmer, der primært henvender sig til seniorerne - de, der har oplevet det meste og stadig har lysten til at udforske verden yderligere.

 

I mødet med Island behøver man ikke stor fantasi for at mærke historiens vingesus. Vi rejser i "Vikingernes Kølvand" og besøger nogle af de vigtigste historiske steder med introduktion til sagaer og eddaer i Reykjavik og Vestisland.

 

Oplevelsen af den fantastiske, my(s)tiske og varierende natur og kendskabet til Islands spændende historie, giver hurtigt en forståelse for, hvorfor islændinge er det stolte folkefærd, det - stadig den dag i dag - er.

 

På disse programsatte ture, besøger vi Reykjavik, Vest- og Sydisland med overnatning på komfortable hoteller.

Programmerne

Fastlagte eller med flere valg

 

De 2 fastsatte programmer er rutemæssigt de samme. Ydelserne er forskellige af hensyn til de gæster, der ønsker større fleksibilitet.

 

Begge programmer har en varighed af 6 dage / 5 nætter og kan - alt efter ønske - forlænges, forkortes eller tilføjes flere udflugter.

 

Priser er gældende fra september, 2015 til primo april, 2016 og er baseret på grupper af min. 12 rejsende; vi giver selvfølgelig gerne tilbud for både mindre og større grupper, samt priser for sommerperioden.

 

Fly er ikke inkl. da priserne varierer i forhold til belægning og afrejsedatoer. Vi står naturligvis til rådighed for booking - klik venligst her for info.

 

 

"Fra-priser" afhængig af afrejse datoer.

Budget

- og anden vigtig information

 

Af programmerne fremgår det tydeligt, hvad der er inkluderet i prisen. Ønskes ændringer, står vi naturligvis til rådighed med uforpligtende tilbud.

 

Der følger altid en dansk-/skandinavisk talende lokal guide med på de nævnte udflugter.

 

Da vi finder det vigtigt, at vores gæster får en optimal service og netop dén rejse de ønsker, har vi ikke en decideret on-line bestillings side. For booking eller uforpligtende tilbud bedes man kontakte Nordatlant Rejser enten pr. mail eller telefonisk. Vi udarbejder tilbud i tæt kontakt med gæsten indenfor 1-3 arbejdsdage.

 

Prislejet i Island ligger pt. under det danske! Møntfoden er Islandske Kronur (ISK) og gængse kreditkort accepteres stort set overalt.

 

Vejret i Island kan være omskifteligt og medføre ændringer i det fastsatte program. Klik venligst her for diverse betingelser.

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94