Skolerejser, Island

Island

Med ALT indenfor rækkevidde

 

Island er et levende laboratorium med tydelige spor af naturens kræfter: Aktive vulkaner, kontinental pladernes forskydninger, geoter-miske områder, naturligt opvarmede kilder og svømmebade, nordlys og et hurtigt omskifteligt vejr.

 

Island er blevet beskrevet som "Landet af is og ild" på grund af de kraftige modsætninger med udspyet magma og enorme isbræer. Det er et fantastisk smukt land, hvor frugtbare dale står i kontrast til brusende vandfald og golde lavaområder.

 

Denne enestående ø har så uendeligt meget at byde på i undervisningsmæssig sammen-hæng: geografi, geologi, meteorologi, biologi, samfundsfag og historie. Her er fantastiske muligheder for undervisning i spændende omgivelser, der vil gøre indtryk og blive husket for resten af livet.

 

 

Budget

- og anden vigtig information

 

Island er ikke så dyrt, som mange stadig tror!

Desuden gives "skole-rabat" for rejser udenfor den egentlige højsæson (det er derfor billigere at rejse inden 15. maj og efter 15. september)

Flypriser er stærkt varierende iht. dato og afrejse tidspunkt, og er derfor ikke indregnet i priserne. Der kan spares penge, hvis man er lidt fleksibel og vil bruge tid på at tjekke de forskellige fly selskaber.

Vi står naturligvis til rådighed for at finde den bedst mulige pris.

 

Vejret i Island kan være varierende, men øen ligger midt i den varme Golfstrøm, så det er slet ikke så koldt, som man skulle forvente af et land lige syd for Polarcirklen.

 

Overnatning

www.hotelcabin.is og www.hotelork.is

 

 

 

 

 

 

 

 

Skolerejser i Island

Programmerne

"Gør-det-selv" eller lad os

 

Som nævnt er mulighederne mange, men pris ændrer sig naturligvis i forhold til hvor meget man selv kan klare, og hvor mange udflugter vi skal levere.

Derfor foretrækker vi at få en snak inden vi laver konkret tilbud: Billigste udgave med blot ophold i Reykjavik med f.eks. Reykjavik Card, der giver fri transport med bybusser, fri eller delvis fri entre til museer etc - eller kombination af overnatning Reykjavik og land ?

 

Pris eksempler:

3 nætter Reykjavik m morgenmad og transfers mellem lufthavnen i Keflavik og Reykjavik kan laves fra 1400 kr pr person (v 25 pers)

 

1 nat Reykavik og 2 nætter Hotel Örk med daglig morgen og aftensmad, lufthavns transfers og Den Gyldne Cirkel udflugt kan laves fra 2100 kr pr person (v 25 pers).

 

 

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94