Skolerejser, Island

Nordatlant Rejser

Island

Med ALT indenfor rækkevidde

 

Island fra kun 1.485 kr! Et levende laboratorium med tydelige spor af naturens kræfter og vedvarende ændringer: Aktive vulkaner, kontinental pladernes forskydninger, geotermiske områder (i Island også kaldet "Sky fabrikker"), naturligt opvarmede kilder og svømmebade, nordlys og et hurtigt omskifteligt vejr.

 

Island er blevet beskrevet som "Landet af is og ild" på grund af de kraftige modsætninger med udspyet magma og enorme isbræer. Det er et fantastisk smukt land, hvor frugtbare dale og rolige fjorde står i kontrast til brusende vandfald og golde lavaområder, der ser ud som de har ligget der for evigt.

 

Denne enestående ø har så uendeligt meget at byde på - også i en undervisningsmæssig sammenhæng. Fagligt dækker det bredt: geografi, geologi, meteorologi, biologi, samfundsfag, historie og dansk. Her er fantastiske muligheder for undervisning i spændende omgivelser, der vil gøre indtryk og blive husket for resten af livet.

 

Budget

- og anden vigtig information

 

Island er på ingen måde så dyrt et land at besøge, som mange stadig tror! Til eksempel vil man i Reykjavik kunne få en burgermenu til 85 kr. og handler man i dagligvareforretninger ligger priserne lidt under de danske.

 

For alle 3 programmer gælder det, at eleverne sover i 2-3 sengs stuer i sovepose og lærerne får tildelt privat værelse. Der er daglig morgenbuffet og aftenbuffet inkluderet i alle pakkerne. Alle ture er guidede enten på skandinavisk eller engelsk.

 

Flypriser er stærkt varierende og er derfor ikke indregnet i priserne. Vi står naturligvis til rådighed for at finde den bedst mulige pris.

 

Pakkerne køres fra medio september 2015 t.o.m. april 2016.

 

Vejret i Island er uforudsigeligt og vi forbeholder os derfor ret til at ændre eller annullere en given udflugt. Vi vil understrege, at vi altid bestræber os på, at finde alternativer.

 

Det anbefales at man pakker vind- og vandtæt lag-på-lag tøj, samt gode vandtætte vandresko.

 

Skolerejser i Island

Programmerne

"Gør-det-selv" eller lad os

 

Ud fra hensynet til den travle hverdag på en skole og de måske ikke så let tilgængelige stednavne, har vi sammensat 3 forskellige basis pakker, nærmere beskrevet herunder. Alle kan naturligvis skræddersyes efter ønsker og behov.

 

Bronzepakken henvender sig til de der selv ønsker at sammensætte opholdet med base i Reykjavik. Den indeholder lufthavnstransfer, halvpension og overnatning på Hotel Cabin i sovepose. Lærere indlogeres i enkeltværelse i opredte senge. Læs mere her.

 

Sølvpakken kombinerer Reykjavik og Sydisland og indeholder transfers, Golden Circle turen, halvpension samt overnatning på Hotel Klettur og Hotel Örk i sovepose. Lærere indlogeres i enkeltværelse i opredte senge. Læs mere her.

 

Guldpakken byder på mulighed for at opleve Reykjavik, Vestisland og Sydisland. Med i prisen er transfers, 3 ture, museumsbesøg, halvpension og overnatning på Hotel Klettur og Hotel Örk i soveposer. Lærere indlogeres i enkeltværelse i opredte senge. Læs mere her.

 

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94