Vulkaner og gletsjere

Nordatlant Rejser

 

Vulkaner & Gletsjere, minirundrejse

Thingvellir

Reykjavik & Sydisland

Vulkaner, gletsjere, varme kilder og isbjerge

 

Denne programsatte minirundrejse kombinerer Reykjavik og Sydisland, samt den klassiske Golden Circle tur. Pakken indeholder 2 nætter i Reykjavik, 3 nætter langs den Sydislandske kyst - alle nætter i værelser med private faciliteter, nævnte udflugter, 3 fastsatte middage og naturligvis skøn buffet hver morgen. Pakken tilbydes fra 2 - 32 rejsende i privat bus og med engelsk talende guide.

 

Denne populære tur giver den besøgende perfekte muligheder for at opleve Islands magiske vidundere som vulkanoer, gletsjere, varme kilder og isbjerge i storslået natur! Turen indeholder besøg til de største attraktioner i Sydisland - blandt andet den infame vulkan Eyjafjallajökull, der er mest kendt for sin askesky i 2011, sejltur mellem isbjergene i gletsjer lagunen Jökulsárlón og et uforglemmeligt besøg på Vestmannaøerne.

 

I Reykjavik vil vi anbefale at man bruger tiden på at udforske denne særegne hovedstad, hvor kultur, shopping og fantastisk mad går op i en højere enhed.

 

Ønsker man at rejse på anden dato end den fastsatte, forlænge sit ophold eller kombinere det med Grønland, er dette også muligt. Klik her for yderligere.

Nordlys

Programmet for "Vulkaner & Gletsjere"

6 dage / 5 nætter. Afrejse d. xxxx april, 2016. KUN 5.995 kr. pr. person

 

Dag 1

Ankomst til Keflavik og transfer til hotel i Reykjavik med "Airport Express"

Aftenen til fri disposition - klik venligst her for udflugtsforslag

Overnatning i delt dobbeltværelse med private faciliteter i Reykjavik

 

Dag 2

Langs sydkysten i privat bus og med engelsk talende guide

Drivhusbyen Hveragerdi og Skogafoss vandfaldet

Besøg på Thorvaldseyri gården for foden af Eyjafjallajökull

Indgang til Skogar Museet og Eyjafjallajökull Besøgscenter

Middag og overnatning på hotel i Vik i delt dobbeltværelse med private faciliteter

 

Dag 3

Via Kirkjubaerjarklaustur til Skaftafell National Park

Jokulsarlon gletsjer lagune med sejltur (hvis vejret tillader det)

Middag og overnatning som dag 2

 

Dag 4

Til havnen i Landeyjahofn og med båd til Vestmannaøerne; ca. 30 minutters sejllads

Sightseeing på hovedøen Heimey og eftermiddagen på egen hånd

Middag og overnatning i delt dobbeltværelse med private faciliteter i Laugarvatn eller Hveragerdi

 

Dag 5

 

 

Dag 6

Morgenmad på hotellet

Transfer til Keflavik Lufthavn med "Airport Express"

 

Pris KUN 6.175 kr.

 

Prisen inkluderer

  • 3 nætter i Reykjavik efter eget valg og 1 nat på Hotel Geysir i hytter m. private faciliteter
  • Morgenmad alle dage
  • Ovennævnte transfers
  • Guidet Reykjavik city sightseeing og Golden Circle Tur
  • Adgang til Geysir geotermiske pool og Geysir Multimedia Show

 

Tilkøb/tillæg

  • Fly
  • Enkelt værelse
  • Opgraderet hotel i Reykjavik
  • Ekstra nætter både i Reykjavik
  • Udflugter i Reykjavik og Geysir

 

Fly København-Keflavik: Da flypriser varierer stærkt fra dag til dag har vi valgt at tilbyde denne rejse uden fly. Søg venligst selv billigste pris www.wowair.dk eller www.icelandair.dk. Vi står naturligvis gerne til rådighed for fly booking.

 

Golden Circle Tour i detaljen

Dag 1 - Ankomst til Island

Transfer med "Airport Express" fra lufthavnen til Reykjavik og indkvartering på enten Radisson Saga Blu eller Park Inn. Eftermiddag og aften til fri disposition.

 

Dag 2 - City sightseeing i Reykjavik, Golden Circle og Geysir

Morgenbuffet på hotellet og guidet city sightseeing i Reykjavik med bus. På turen hører vi om Islands hovedstad og Island generelt. Vi besøger Perlan, hvorfra der er den skønneste udsigt ud over Reykjavikområdet, og Saga Museet der, der giver en god grundlæggende viden om de mest fremtrædende islændinge fra middelalderen, samt nogle af de mest vigtige begivenheder i Islands spændende historie (entre er IKKE inkluderet). Vi besøger Hallgrimskirken, Reykjaviks vartegn og koncerthuset Harpa, der er et arkitektonisk vidunder! Om eftermiddagen kører vi til Geysir med indlagt Golden Circle Tour. Vi besøger Thingvellir National Park, der figurer på UNESCOs Verdensarv liste. Her mødtes vikingerne en gang årligt til "Altinget" fra år 930. Rent geologisk er Thingvellir enestående, da man her klart kan se de tektoniske plader drive fra hinanden - ca. 4 cm. om året. Herfra fortsætter vi mod det voldsomme og smukke vanfald, Gullfoss og videre til Geysir området med de to kendte gejsere, Geysir og StrokkurAftenen til fri disposition og overnatning i moderne hytter med private faciliteter på Hotel Geysir.

 

Dag 3 - Geysir og Reykjavik

Efter morgenbuffet på hotellet ligger det fantastiske Geysirområde klart til at blive udforsket. Der er et utal af vandrestier, der også er egnet til kørestolsbrugere og fra hotellet køres der mange spændende udflugter. Disse kan enten bestilles på hotellet eller via Nordatlant Rejser. Sent på eftermiddagen kører bussen os tilbage til Reykjavik og hotellet, hvor der overnattes de kommende to nætter. Aftenen er til fri disposition i denne hyggelige hovedstad, der har et stort udbud af spændende restauranter - alt fra burgere til gourmet. Vi er gerne behjælpelige med at finde ønskede spisesteder.

 

Dag 4 - Reykjavik

Morgenmad på hotellet og dagen til fri disposition i den islandske hovedstad. Vi foreslår at man køber sig et "Reykjavik Welcome Card, der giver mulighed for fri transport med Reykjavik bybusser, fri entre til flere museer og naturligt opvarmede swimmingpools (der er åbne året rundt), samt rabat på entre til mange af byens andre attraktioner. Overnatning som dag 3.

 

Day 5 - hjemrejse

Morgenmad på hotellet og transfer med "Airport Express" til Keflavik Lufthavn.

 

Det er muligt at tilkøbe ekstra nætter i Reykjavik.

 

 

Klik her for uforpligtende tilbud eller booking

Teknisk arrangør: Greenland & Iceland Travel Service

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2566 E-mail: mail@gandits.com Tlf. 46 98 90 94